Verliest, maar speelt goede wedstrijd

4 november, 2015
Dames 1 Teampagina
...

De vierde wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen de nummer één: De Burgst Breda DS2.  Het beloofde een zware wedstrijd te worden, maar de dames hadden er zin in! Deze wedstrijd, met Elin Bakker die haar debuut wedstrijd bij dames 1 speelde, waren de dames met z’n negenen.

De eerste set moesten de dames even op gang komen. De tegenstanders gaven veel druk, waardoor de dames lastig in hun eigen spel konden komen. Ze hebben met 13-25 verloren

Met een paar goede tips van hun coach Johan begonnen ze met goede moed aan de tweede set. De dames konden nu wat meer hun eigen spelletje spelen en er zaten spannende rally’s tussen. Na een poosje kwam Elin in het veld, en hebben we nog aardig wat punten binnen weten te slepen. Ondanks dat de dames even hebben voorgestaan hebben ze ook deze set verloren, met 17-25.

De derde set verliep iets minder goed. Arriëtte was ziek geworden en het was moeilijk om de snelheid van de tegenstander bij te houden. Deze set verloor OKK met 14-25

De laatste set ging erg goed. De dames hadden nog veel zin en gingen voor elke bal. Ze hebben nog even voor gestaan, maar helaas gaf De Burgst net iets meer tegenstand en deze set werd door hen gewonnen met 19-25.

Ondanks het verlies hebben de dames het zelf als een hele leuke wedstrijd ervaren, waar ze veel van hebben geleerd. Op naar de volgende wedstrijd!

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.