Zaterdag 29 januari hadden wij een wedstrijd tegen DVO jb1 in Oud-Beijerland. Onze middenaanvaller Jelte was er deze wedstrijd niet bij, maar we hadden een goede vervanging.

 

De eerste set:

De eerste set begonnen wij sterk. Onze service druk was goed en uit onze passen kwamen veel goede aanvallen. De tegenstander bood zeker tegenstand, maar wij waren toch duidelijk sterker dan de tegenstander. We wonnen deze dan ook met 16-25.

 

De tweede set:

In de tweede set liepen wij heel lang gelijk op met de tegenstander, dit kwam doordat wij wat kleine foutjes maakte en bepaalde personen van de tegenstander een goede service hadden waar wij wel moeite mee hadden. We liepen uiteindelijk toch uit en het bleek toch wel weer dat wij de sterkere ploeg waren.

 

De derde set

De derde set was van ons de slechtste set die we hadden gespeeld, we stonden nog achter toen de tegenstander al in de 20 was, maar een sterke kant van ons is herrie maken en dat deden wij dan ook en kwamen weer voor te staan. Het bleef wel spannend.  Het werd 24-24, maar wij hadden toch die laatste 2 puntjes gepakt en we wonnen deze set weer met 24-26.

 

De vierde set

De vierde set ging weer duidelijk beter en we begonnen weer sterk door een goede service. De tegenstander bood wel goede tegenstand en ze kwamen weer terug. Wij waren toch sterker en wonnen deze set met 18-25. Deze wedstrijd hebben we met 4-0 gewonnen, waardoor we nog steeds eerste staan in de poule.