Vrijdag 11 Maart mocht ons jongens A weer aantreden om een wedstrijd te spelen in de Appelgaard. Om 19:45 stond die gepland en het hele team was compleet. Als bonus erbij hadden we de gebroeders de Bruijn en Meneer Wietses als dit al niet mooi genoeg was hadden we ook nog Leon van Houwelingen als coach. We moesten spelen tegen Voltena die zich op de laatste plek bevonden. Na de winst tegen Meerkerk stonden wij bovenaan, maar dit is geen rede om niet met 100% er tegen aan te gaan.

De tos werd gewonnen dus we konden gaan beginnen met serveren. Martijn de Rover blies op zijn fluitje en de wedstrijd kon beginnen. We begonnen goed en behaalde gelijk een nette voorsprong dit kwam mede door een keurige aanval van Rens die gigantisch hard binnen de lijnen werd geslagen. Een time-out werd aangevraagd door de Werkendammers en we konden even een drink pauze nemen. Toen de wedstrijd weer hervat werd zaten we helaas nog met onze hoofd pauze te vieren. Dit was te merken aan de punten want Voltena begon in te lopen. Leon zag het gevaar al aankomen en nam een time-out, we werden weer op scherp gezet en begonnen weer wat meer te scoren. De set werd gepakt door ons met een stand van 25-19.

We liepen onder het net door om aan de tweede set te beginnen. We begonnen dit keer met de service pass brengen en er werd gelijk vol fanatisme gevochten om de bal bij de tegenstander op de grond te krijgen. Patrick had hierbij een grote bijdrage door vele settups van Coert op de grond te slaan. De set werd rustig en beheerst afgemaakt en gewonnen met een sublieme 25-10.

Met een 2-0 voorsprong konden we aan de derde set beginnen. Met het publiek in onze rug moest het wel goed gaan. En dit bleek, iedereen voerde zijn taak goed uit en deed wat hij moest doen. Het enige wat niet zo goed ging was het serveren van de bal binnen de lijntjes. Ook was het voor sommige moeilijk om subtiel op de grond te landen. Onze libero Martijn dook namelijk in het heetst van de strijd naar de bal alleen bekeek hij bij deze actie vloer van iets te dichtbij. Dit resulteerde tot een zeer hoofd en dus moest er ijs gehaald worden om een zwelling te voorkomen. Een middenspeler kwam het veld in om de taak van Martijn over te nemen. Met dit verlies was het wel zaak dat we ons hoofd koel hielden, net zoals Martijn dat op dat moment aan het doen was. Dit lukte en we bleven keurig scoren, de set werd gewonnen met 25-9.

Met de winst al binnen liepen we onder het net door om ook de vierde set te gaan pakken, want we moeten wel op een voorsprong blijven op Meerkerk. Rens begon deze set als passer-loper met als mede passer-loper Patrick. Jelte en Tim konden op de midden aan de slag. En Thom stond diagonaal met onze spelverdeler Coert. We begonnen minder sterk dan de derde set en daarbij gaven de Werkendammers zich ook nog niet gewonnen. Er werden veel slordige foutjes gemaakt en dit zorgde ervoor dat we geen voorsprong konden maken. Voltena gaf dit extra motivatie en we kwamen gelijk te staan. Er werd een time-out aangevraagd door Leon om ons duidelijk te maken dat we deze set echt moeten pakken om kampioen te worden. Na de time-out kwam Jos het veld in voor meer lengte aan het net. Dit was een goede keus van Leon want OKK begon weer te scoren. Onder luid gejuich en al springend in het midden van het veld werd ook het laatste puntje van de set gepakt door ons en op het scorenbord stond een stand van 25-19.