Okk 70 jongens B1 had een  spannende wedstrijd voor de boeg. Dit was namelijk 1 van de belangrijkste  voor dit seizoen. We waren allemaal gefocust op 1 doel  dat was  goed spelen.
Ook natuurlijk vanuit dat doel te winnen! We speelden tegen fusion jongens b1.

De 1e set:

Zaten we er nog niet zo lekker in, we moesten echt inkomen. Dat was echt heel lastig voordat dat gebeurde. Er zijn ook tussendoor time outs aangevraagd maar ook dat hielp niet.  Maar toch aan het einde van de set kwamen wij toch terug en speelde we heel goed samen. Toch hadden wij deze set verloren met  21-25, wel hadden wij besloten om de volgende set  het goede spel door te zetten.

De 2e set:

Vast beraden begonnen wij aan de 2e set, en het ging vrijwel goed . Alleen hadden wij wel wat punten weg gegeven door de foute service. Ook door wat schoonheid foutjes maar op ten duur stond het  11- 22 voor ons  we zaten er goed in. Maar toch werd ook weer 14-23. Maar uiteindelijk hebben wij deze set gewonnen met  15-23. Zo stonden we weer gelijk het was 1-1. Alles was nog mogelijk.

De 3e set:

Dit was een spannende set want beide teams wilde winnen en gingen er ook voor de volle 100 procent voor. we stonden  3-1 voor vervolgens 8-4 fusion nam een time out toen het 10-4 voor ons stond. Na de time out kwamen ze terug  en stond het 11-6 voor ons. Ze kwamen nog dichterbij  want het werd 8-12 voor hun en daarna nog 10-12. Toen kwamen ze te dichtbij en was er een time- out vanuit okk genomen. Vervolgens was het 19-15 voor ons en kwam fusion terug.  Opeens stond het 19-18  en had okk weer een time out aangevraagd Het was allemaal heel spannend maar onze coach Leon schreeuwde ons samen met het hele team naar de overwinning. Deze set hadden we gewonnen met 25-23

De 4e set:

Bij ons verliep deze set goed en stabiel, we zaten heel goed in ons spel. Fusion probeerde weerstand te bieden maar dat lukte niet echt. Ze hadden nog wel een time out genomen toen 17-12 voor ons stond. Toen kwamen ze terug met 15-21. Vervolgens gewonnen met de laatste bal van de tegenstander tegen het dak aan. De stand was 19-25

In totaal hadden wij 96 punten en fusion 82

Groet Jongens B1