Zijn jullie al klaar voor het nieuwe seizoen? Voor een nieuwe start?  Er wordt achter de schermen namelijk al heel hard gewerkt! Een heel nieuw seizoen, een enthousiast vernieuwd bestuur en spelers die dezelfde passie voor volleybal delen. Dit vraagt om een serieuze aanpak. Plezier op ieder niveau staat hoog in het vaandel.

Ook het verenigingsgevoel is daarbij heel belangrijk.

Afgelopen jaren werd terecht opgemerkt dat het jammer was dat de diverse thuiswedstrijden niet in 1 sporthal werden gespeeld. Dit doet geen goed aan het verenigingsleven. Afgelopen weken zijn er gesprekken geweest met Robin om zoveel mogelijke wedstrijden in de Wielewaal plaats te laten vinden.

Dit is op 3 avonden na helemaal gelukt!

Daarnaast zouden wij als bestuur ook willen streven naar uniformiteit en eenheid binnen de vereniging. Inmiddels zijn Lotte en Annemarie druk met het opstellen van een kledingplan. Wij zouden graag zien dat in het komende seizoen iedereen wordt voorzien van nieuwe wedstrijd tenues.  Om die eenheid te bereiken zijn we opzoek naar teamsponsoren. En eerlijk is eerlijk, daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken!

Ken je iemand in je directe omgeving? Bijvoorbeeld je vader, zus, oom, tante of vriend(in) en heeft diegene een eigen bedrijf of werkt hij bij een bedrijf uit de regio?  Informeer dan naar de mogelijkheden bij Annemarie of Lotte pr-sponsor@okk70.nl  Als jouw tip daadwerkelijk een teamsponsor wordt ontvang je van ons een uniek OKK’70 trainingsshirt.

Dus waar wacht je nog op?!