Voor ons zitten de eerste twee wedstrijden van het seizoen er weer op! Vrijdag 23 september wonnen we 3-2 van RVC Libanon ’50 en vrijdagavond 7 oktober wonnen we 3-2 van Apollo. Daarnaast hebben we een wedstrijd moeten verplaatsen i.v.m. te weinig speelsters. Ons vaste team bestaat namelijk uit 6 personen: Gerlinde (aanvoerster), Lotte, Aline, Tasmara, Carolien en ik (Annelie). Gelukkig krijgen we hulp van Sara, Nathalie en Lieneke van MA1, daar zijn we erg blij mee! J

Gisteravond speelden we dus tegen Apollo. De eerste twee sets gingen erg goed: we hadden de controle over de bal, stonden goed aan te vallen en werkten samen als een team. We maakten zelf ook wat fouten, maar we zaten goed in flow en wonnen deze sets ruim. (Met dank aan o.a. de set-ups van Lotte, de service van Tasmara en de coaching van Gerlinde.) In de derde set draaide dit om, met als gevolg verlies van set drie en vier. We probeerden wat andere posities uit, waardoor er te veel twijfel was over wie welke bal zou pakken. Dat was frustrerend, omdat de eerste twee sets zo goed gingen! Dat werd dus een vijfsetter. Met ons vaste team op onze eigen plekjes (en onze vaste supporters op de tribune) begonnen we weer vol goede moed. We doken, vlogen, sprongen, smashten, prikten en… wonnen!

Dat positieve gevoel proberen we vast te houden en mee te nemen naar Oud-Beijerland waar we as. zaterdag spelen. En de aandachtspunten? We hebben nog een heel seizoen om daarin te groeien, met de trouwe coaching en aanwijzingen van Tim en Paul.