Vandaag, zaterdag 19 november, speelde CMV5 een thuiswedstrijd tegen de nummer 1, Volley Zuid N5 1,  uit hun poule. CMV5 staat vijfde in de poule. Tess  was er deze wedstrijd niet bij. De andere 6 spelers konden gelukkig wel spelen. Doordat de vaste coaches niet konden, kwam Leon hun coachen.
Sommige spelers waren voor de wedstrijd gespannen en hadden er geen vertrouwen in omdat ze tegen de nummer 1 moesten spelen.
Gelukkig waren er veel supporters om ze aan te moedigen.

De eerste set speelde ze erg goed. Er werd veel in drieën gespeeld, daardoor veel punten en de tegenstander zat niet goed in het spel.
Gewonnen met 25-17! Ze waren heel blij dat ze deze set hadden gewonnen. Voor de wedstrijd niet verwacht een set te winnen.

De tweede set begonnen ze niet zo goed en kwamen al snel op een achterstand en de tegenstander speelde nu beter. Uiteindelijk verloren met 19-25.

De derde set speelde ze hetzelfde als de tweede set en werd ook weer verloren met 19-25. Tijdens deze set werd Leon vervangen door Bjorn omdat Leon zelf een wedstrijd moest spelen.

De vierde set kwam het vertrouwen weer terug en de tegenstander verloor zijn concentratie. Gewonnen met 25-23!

Onverwachts een vijfde set spelen. Dit was voor het eerst dat CMV5 een vijfde set speelde en heel erg spannend. Het ging heel erg goed en stonden gelijk voor. Bij de 14-11 kwam de tegenstander terug doordat ze hun concentratie verloren. De supporters zaten op het  puntje  van de tribune. Bij 14-14 nog een time-out genomen maar dat mocht niet baten. Deze set met 14-16 verloren.

Ondanks het verlies een luid applaus van de supporters. De supporters vonden dat jullie erg goed hadden gespeeld!  Ga zo door.

Groeten van een supporter