Zaterdag 10 december speelde we een wedstrijd tegen WHV. Na een mooie winst van woensdag op VIA gingen we vol goede moed deze wedstrijd in. WHV staat hoog in de competitie, dus ons eerste opdracht was vooral zelf goed spelen en zo min mogelijk fouten maken. Zoals de wedstrijden hiervoor was de opdracht om veel herrie te maken, maar dat was nog steeds niet goed gelukt. We kregen deze opdracht weer en probeerden het weer  waar te maken.  

Iedereen was op tijd bij de wielwaal en met Rachel, Emma (die niet echt mee mocht spelen, maar wel als inval mee ging) Hanna, Zoë, Esther, Jeanet en Lisanne gingen we op naar Asperen.  Toen we in Asperen waren was het nog even de vraag in welke sporthal we moesten spelen. Er is namelijk een nieuwe gebouwd en we wisten niet waar die was. Na een rondje over de parkeerplaats van de oude sporthal, zagen we de nieuwe opeens. Toch nog fijn dat we lekker op tijd waren vertrokken.

We gingen lekker inspelen en het ging erg goed. De set-ups waren hoog en zo konden we lekker slaan. We waren best onder de indruk van WHV, want die stonden ook lekker te slaan. We gingen de wedstrijd in met in onze gedachten de opdrachten die we hadden afgesproken. Het ging alleen nog steeds niet helemaal lekker. Het is nog steeds een beetje lastig om veel geluid te maken en te roepen voor elke bal, maar als we het we doen zie je gelijk dat het ons zoveel helpt. De free balls (waar we afgelopen trainingen en wedstrijden ook aandacht aan besteedden) gingen over het algemeen wel beter en we zien wel dat we daar mee vooruit gaan. Emma die eigenlijk nog niet mee mocht doen, heeft toch nog 2 sets gespeeld. En voor iemand die er een paar weken uit is geweest, ging het echt heel goed! We hebben de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 gewonnen! De kneuzen komen terug! Maar hebben we de opdrachten ook goed gedaan?

We moeten nog echt ons best gaan doen om veel herrie te maken en blij te zijn. En niet meer als hamsters in het veld te staan.  Maar, we hebben zelf niet heel veel fouten gemaakt en we speelde soms echt geweldig.

0p naar de laatste wedstrijd. Vrijdagavond in de Appelgaard tegen Sliedrecht Sport. We gaan weer goed ons best doen om ons te laten horen en goed te volleyballen. Het maakt niet uit of je wint of verliest, als je maar goed en met overtuiging speelt!

Groetjes MB!