Zaterdag 10 december speelde het meisjes C-team tegen Next Volley Dordrecht. Deze tegenstander heeft al eerder tegenover ons team gestaan en we beschouwen ze zeker als sterke tegenspelers. De vorige wedstrijd tegen Dordrecht verloren we, dus deze keer zou het onze beurt zijn. Emma was er niet bij dus was Roos de aanvoerder. Esther kwam later, want die speelde eerst met de meisjes B.

We begonnen met Roos en Laura op de bank. Na de aanmoedigende woorden van Leon gingen we vol moed de wedstrijd in. We waren niet heel erg scherp en hebben daar wel een aantal punten laten liggen. Na een tijdje werd Laura in het veld ingezet en kwam Jasmijn op de bank. We moesten feller op de bal afgaan en duidelijker tegen elkaar zijn wie hem pakte. De actie was compleet uit het spel en Roos werd erin gewisseld voor Lotte. Het ging toen alweer een stuk beter. De tegenstander was al erg goed begonnen en steeds probeerden wij het weer in te halen. Dat is helaas niet echt gelukt. We verloren de set met 15-25.  De volgende set zouden we meer roepen en actiever in het veld staan.

De 2e set kwamen we beter in het spel, we begonnen met Laura en Sanne op de bank die na een tijdje in werden gewisseld voor Jasmijn en Anouk. Ondertussen was Esther er ook. De tegenstander had nu minder concentratie en dus konden wij onze slag slaan. We begonnen de set goed, we waren lekker in het spel en actiever dan eerst. Maar na een time-out kwamen ze terug, Jasmijn werd terug gewisseld voor Sanne, maar toch hebben we de set met 25-18 verloren. Leon was wel trots op ons, want hij vond dat we ons beter hadden ingezet.

Op dezelfde manier zouden we de derde set beginnen en het nu afmaken. Maar het ging totaal niet goed. De focus was weg en we konden niet echt in actie komen. We verloren met 25-5. Het was een set om snel te vergeten en we zouden doorgaan naar de 4e.

Leon maakte ons met zijn enthousiasme weer wakker en we zouden deze 4e set alles geven. Nina en Anouk begonnen als wissels en zo gingen we het veld in. Myrthe speelde de wedstrijd erg goed en ook deze set ging het erg lekker. We gingen veel beter dan de 3e set, we hadden immers nog wat in te halen. Er is een aantal wissels aan onze kant gedaan en het ging erg lekker. Maar aan het einde zakte er toch ergens wat energie weg, we verloren de set met 25-17.

We keken terug op een spannende wedstrijd en we kunnen zeggen dat we dat toch wel het leukst vinden. Volgende wedstrijd is de laatste en dan zullen we nog eens met z’n allen ons uiterste best doen.

-Speler van het meisjes C-team-