Zaterdag 14 januari speelde we onze eerste wedstrijd van de 2e seizoenshelft tegen Sliedrecht Sport. Vol goede moed en met veel zin, begonnen we de wedstrijd. We hadden Jan Klop als coach. Na de 1e seizoenshelft is ons team uitgebreid met 3 spelers, we verwelkomen Nina, Esther en Smurf (Smurf speelde altijd al mee, maar ze zit nu echt in ons team)! Dit was de eerste wedstrijd, dus we moesten nog een beetje wennen aan elkaar en aan het spel.

In de eerste set speelde we vol overtuiging en met veel gejuich. Het ging erg goed en we kwamen goed in het spel. In de tweede set gingen we minder spelen en werd het ook steeds stiller. De serves gingen niet heel goed, we sloegen heel veel in het net. Het spel werd rommelig en de set-ups gingen ook niet goed. In de derde set ging het beter, maar we waren nog steeds erg stil. We speelden wel goed en de aanvallen gingen ook lekker. Emma sloeg echt een prachtige bal, hij ging als een raket naar beneden. Het werd een hele spannende set wat eigenlijk helemaal niet nodig was. Maar ja, met meisjes B weet je nooit wat er gaat gebeuren...

In de vierde set maakten we wel weer allemaal fouten die niet nodig waren. Het ging uiteindelijk wel beter.

We hebben deze wedstrijd gewonnen, maar we gaan op naar de volgende wedstrijd en we gaan goed trainen op de set-ups. Dan kunnen we nog meer gaan aanvallen.

Volgende week spelen we uit tegen Flits en we gaan er helemaal voor!

Groetjes MB1