Afgelopen zaterdag hebben we de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Sliedrecht sport. We waren met een nieuw samengesteld team dus het was spannend hoe dat zou lopen.

De eerste set zaten we meteen lekker in de wedstrijd. We begonnen met een voorsprong en maakten het daarmee ook af. De opstelling begon als het oude meisjes C team om er vast in te komen. Er is ondertussen het een en ander gewisseld en we speelden goed volleybal. We wonnen deze set met 25-21 en daarmee waren we goed begonnen.

De 2e set ging gewoon slecht, we zaten niet goed in het spel, maakten fouten en zo schoot de stand bij de tegenpartij omhoog. Helaas ik kort te vermelden dat we deze set verloren met 25-1

De derde set zouden we meer focus hebben en voor de bal gaan. Deze set ging redelijk en bij service ging het goed en later weer iets minder dus zo wisselde de stand af. Uiteindelijk bleven we een beetje achter met de punten en Sliedrecht won met 25-16.

De 4e set ging een stuk makkelijker, we begonnen weer met het oude meisjes C, en later zou het een en ander gewisseld worden. We kwamen weer wat terug in het spel en maakten een goed begin. Later ging het wat minder. We speelden wat slordig en elk punt was natuurlijk in ons tegendeel. Ook deze set verloren we na veel goede hoop met 25-17.

Komende week spelen we in de wielewaal en zullen dan zeker weer ons uiterste best gaan doen.