De avond begon afgelopen vrijdag al vroeg voor de dames. De wedstrijd startte ’s avonds om kwart voor 8 en om half 7 was iedereen al gearriveerd om samen nog wat te drinken. Het team kreeg voor de wedstrijd begon nog een verassing. Een sponsor, beter bekend als Wilma, gaf ze allemaal een groene handdoek en douchegel. Hierdoor konden de dames alles geven in de wedstrijd. Het zweet zou er na de tijd toch wel af gedoucht worden.

En of de dames alles gaven.  Ze moesten spelen tegen Vollido, die 5 plekken onder ze staat. Het doel was dan ook wel om 5 punten binnen te slepen, maar dat is altijd makkelijker gezegd dan gedaan.

De eerste set werd redelijk gemakkelijk binnengesleept met een eindstand van 25-19. Er werd lekker aangevallen en de tegenstander had moeite met de serves, ondanks de libro. Zo werd ook de tweede set goed gespeeld, maar wel met iets meer moeite. Na een paar punten achter elkaar verloren te hebben, moesten de dames vechten om weer bij te komen. Toch lukte dit wel en de set werd dan ook gewonnen met 25-21.

De derde en vierde set werden nog een stukje zwaarder. De dames vochten tegen de tegenstander, maar moesten ook vechten tegen zichzelf. Het was misschien mentaal nog wel zwaarder dan fysiek, maar door te blijven vechten zijn ze er toch gekomen. De derde set werd gewonnen met 25-21 en de vierde set met 25-20. Deze wedstrijd geeft dan ook goede hoop voor de rest van het seizoen. Zolang ze blijven vechten, is alles mogelijk. De dames gaan met het volste vertrouwen volgende week naar Barendrecht, om daar tegen Spirit te spelen.