Beste lezers, 

Na onze winst op Sliedrecht, met 4-0, stond de wedstrijd tegen Flits op het programma. Nu er een aantal spelers aan ons team zijn toegevoegd hebben we geen last meer van een speler tekort en zo stonden we met zijn negenen (+ geblesseerde Willemijn) klaar ons een goede wedstrijd te gaan spelen.

Vanaf de zomer trainen we al hard om de midden set-up goed te spelen, kort bij je houden en niet te hoog, en dat was ook in deze wedstrijd weer het doel. Ook spraken we af om onze foutenlast zo laag mogelijk te houden, maar wel een goede wedstrijd te spelen. We begonnen de wedstrijd met rustig, maar zeker geen slecht spel. We maakten heel wat punten en het lukte de tegenpartij niet om de service van Hanna onder controle te krijgen. Zo werd de eerste set gewonnen.
Ook de tweede set waarin we goed speelden en onze foutenlast laag hielden, wonnen met gemak. 

Ook in de sets daarna werd goed gespeeld. Er werd goed geserveerd en lekker aangevallen. De mooiste aanval uit de wedstrijd was misschien wel die van Rachel, Jeanet gaf vanuit het achterveld een hoge set-up naar buiten en Rachel sloeg de bal snoeihard naar beneden, zelfs de spelers aan de kant stonden te springen om deze mooie bal. Het spel in deze sets was gewoon erg goed en dat terwijl er een heel team was opgesteld waarin bijna alleen maar spelers zaten die officieel nog in meisjes c en zelfs cmv mogen spelen. We waren erg blij met deze 4-0 winst op Papendrecht en hopen de volgende wedstrijd weer zo te gaan spelen. We staan nu op de 1e plek met 10 punten uit 2 wedstrijden en we hopen dat daar nog heel wat punten bij gaan komen! 

Groetjes MB1