Afgelopen vrijdag pakten we de volle winst tegen de nummer 2 uit de poule, Spirit uit Barendrecht ging over de pijnbank. Op de ranglijst staan we nu 9e met 28 punten, met een gemiddelde van meer dan 2 punten per wedstrijd.  De nummer 5 van de ranglijst heeft 34 punten en de nummer 11 24. Het geeft duidelijk aan dicht hoe de teams bij elkaar staan, iedereen kan van elkaar winnen.

De wedstrijd verliep tamelijk rommelig, de tegenstander was duidelijk niet met het sterkste team naar Hardinxveld gekomen. Wellicht dat de "spirit" er een beetje uit is bij de gasten, want tot een leuke wedstrijd is het nooit gekomen. Geen enkel moment zijn we in de problemen geweest, al stonden we in de vierde set wel even op een achterstand. Maar het voordeel van een ervaren team is dat er altijd wel de rust gevonden kan worden. De setstanden waren 25-20, 25-11, 25-21, 25-22.

Opdracht in de komende weken is om de punten te blijven pakken, as zaterdag spelen we tegen de nummer 10 DVO, weer een belangrijke wedstrijd om uit die degradatie zone weg te blijven.