Afgelopen zaterdag stond een wedstrijd op het programma in het net onder de rook van Rotterdam gelegen Barendrecht. Deze avond werd het duel uitgevochten tegen de laagst genoteerde Spirit.

De wedstrijd ging matig, al dan niet slecht van start. Of het nu lag aan de afwezigheid van de vaste spelverdeler, het ontbreken van de inspeelmuziek, de oranje gekleurde lijnen of het de luidruchtige, warme zaal. Hoe dan ook het kon in ieder geval de goedkeuring van trainer/coach Paul Vossen absoluut niet wegdragen. Na een time-out waar in de dames streng werden toegesproken wisten zij de forse achterstand in te halen. Uiteindelijk wist de Hardinxveldse delegatie de set met mooi en gedegen spel met winst binnen te halen

De 2e set was van hetzelfde laken een pak. Wederom keken de dames tegen een achterstand aan. Hoewel deze keer het tij sneller gekeerd werd. Interim spelverdeler Rachel van Dam wist de aanvallers feilloos te voorzien van prachtige set-ups. De aanvallers wisten op hun beurt de ballen fantastisch te score. Ook deze set ging naar OKK.

De 3e set kende een sneller verloop. De dames wisten met hun snoeiharde aanvallen punt naar punt te score met een 25-5 als resultaat.

Helaas kon dit in de 4e set niet worden voortgezet en kregen zij de pass niet onder controle. Veel, door Paul gedefinieerde ‘’rommelballen’’, werden niet afgemaakt of cadeau gedaan naar de tegenstander.  Toch vertrouwde de dames op hun eigen kunnen, de eerste sets werd de achterstand netjes weg gewerkt en zij waren van plan dit weer te doen. Hun vechtlust werd beloond en de 4-0 winst is een feit.