Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen DVO heren 1 op het programma, in de sfeervolle sporthal 't Paradijs in Oud-Beijerland werd de wedstrijd op het centre court gespeeld. Met Jan nog geblesseerd en André met verplichtingen in Gennip vertrokken we met 7 man vanaf de Wielewaal.

In de eerste set werd er gelijk goed van start gegaan, namen direct het initiatief en hadden vanaf het eerste fluitsignaal een voorsprong. Lange rally's werden gewonnen op vechtlust en afgewisseld met mooie punten. Met 22-25 werd de eerste set binnengehaald tot frustratie van enkele tegenspelers. Het spelbeeld van de tweede set was echter weer hetzelfde, steeds lag de voorsprong bij de Hardinxvelders. Door de eindstand van 23-25 lijkt het een spannende set te zijn, maar dit was niet het geval.
In de derde set was de concentratie weg bij de bezoekers, het was te "gezellig" in het veld daardoor was er al snel een achterstand. Op het einde van de set werd deze bijna weggewerkt, maar de set ging verdient naar de gastheer van de avond; 25-22.
In de vierde set werd deze misstap uit de 3e set recht gezet door de set met 18-25 te winnen. Een lekkere 1-3 uit overwinning en hierdoor 4 dik verdiende punten voor de ranglijst

Aanstaande vrijdag staat de wedstrijd tegen de buren uit Bleskensgraaf op het programma, voor de laatste maal zal er in de bekende Rodeo shirts worden gespeeld. Typisch een wedstrijd om even voor te slapen, want de wedstrijd start om 21:30 in de Wielewaal. In de eerste helft is er met 3-1 verloren van SNA en bezetten nu de 3e plaats op de ranglijst. Wie weet kunnen we een stunt uit halen tegen de zonnespuiters.