Afgelopen zaterdag had meisjes A een wedstrijd tegen Next Volley Dordrecht. Van deze tegenstander was eerder 3-2 verloren. 

De eerste set begonnen we heel sterk en we wilden er met zijn allen voor gaan. We stonden voor, maar we moesten nog hard werken. Jammer genoeg hadden we deze set met 23-25 verloren. Wat we allemaal heel jammer vonden, maar het mocht de pret niet drukken.. We wilden met zijn ze allen de volgende set pakken.

We speelden de 2e set wat rustiger wat ten goede kwam aan het spel.We hadden toen in deze set wel even een dipje, maar toen nam onze coach even een time out. Daarna konden we weer met zijn allen er tegen aan. Aan het einde van deze set kwamen er nog wissels deze set hebben wij gewonnen met 25-22!

In de derde set zaten we met zijn allen in de flow. We wisten welke tactiek we moesten gebruiken, ook wisten wij hoe de tegenstander speelde. Dat gaf meer rust en ook vertrouwen. Maar nog steeds wisten wij dat het nog hard werken was. De andere kant ging rommeliger spelen hierdoor konden wij ons focussen op ons spel. De eindstand van deze set was 25-22.

De vierde set was in het begin heel sterk, maar aan het einde verzwakte het een beetje. Hierdoor gingen wij slordige fouten maken. Maar ook weer door een time-out herpakken wij ons zelf weer. Deze set hadden we net aan gewonnen met 26-24.

Na deze wedstrijd zijn we, als voorbereiding op de wedstrijd tegen Sliedrecht Sport, van 17 februari aanstaande, langs de MC Donalds gegaan. Hierdoor kijken we allemaal uit naar deze wedstrijd. Publiek is van harte welkom!

Groetjes Meisjes A1