Afgelopen Vrijdagavond hadden wij een wedstrijd tegen Volley2b. Voor de wedstrijd werden de nieuwe shirtjes uitgereikt en kreeg ons team ook nog trainingspakken en sporttassen. We hebben nog voor de wedstrijd een teamfoto gemaakt met de sponsors.

We hebben de laatste weken veel getraind op bovenhands spelen en eerste tempo. Toen we begonnen met de wedstrijd waren we sterk en we gingen vol goede moed de wedstrijd in. Ook de sponsors bleven nog even kijken! In het begin van de eerste set begonnen we sterk, maar halverwege de set maakt we zelf veel fouten. Het was aan het eind van de set nog best wel spannend, maar we wonnen de eerste set met 26-24.

De tweede set ging beter dan de eerste set. We maakt zelf niet heel veel fouten en door Hanna's mooie service kwamen we op een grote voorsprong. Ook bovenhands spelen ging goed. En we gingen steeds meer eerste tempo spelen. Halverwege de derde set moesten we op de service pass vanaf rechtsachter gaan spelverdelen. Ook dat ging erg goed terwijl we het eigenlijk nooit doen! Ook in de vierde set hielde we onze foutenlast laag. En het spelverdelen ging ook goed!

Met deze  4-0 winst staan  we 1ste in de competitie. Onze volgende wedstrijd is op 11 maart tegen City Bril Krimpen.

Groetjes MB!