Afgelopen vrijdag hebben wij, meisjes A, een wedstrijd gespeeld tegen Sliedrecht Sport. Het was de eerste keer dit seizoen dat wij tegen Sliedrecht moesten spelen.

De eerste set begon eigenlijk heel goed. We maakten veel punten met de service en het zag er naar uit dat we deze set met gemak zouden winnen. Sliedrecht sport kwam echter sterk terug waardoor de stand uiteindelijk gelijk opliep. Het was spannend wie de deze eerste set zou gaan winnen, maar uiteindelijk pakte Sliedrecht de winst.

De 2e set probeerden we onze rust te herpakken. Hoewel we een aantal mooie punten pakten, maakten we ook hoop onnodige fouten en ging Sliedrecht Sport er ook deze set met de winst vandoor.

Ook in derde set lukte het ons niet om te winnen van Sliedrecht. Ons spel was aan het begin van de set wat rommelig. We hebben ons best gedaan de rust te herpakken waardoor we toch nog een aantal punten konden pakken, maar Sliedrecht Sport speelde net iets sterker dan wij en won deze derde set. 

De laatste set hebben we nog alles gegeven om nog één set te kunnen winnen. De stand liep redelijk gelijk op en ook speelden we sterk. Er zat wat meer rust in het spel en we maakten een aantal goede punten. En hoewel we met 0-4 van Sliedrecht hebben verloren, zijn er zat punten waarop we gewonnen hebben.

1 april spelen we de uitwedstrijd tegen Sliedrecht Sport, en hopen dan natuurlijk met 0-4 te winnen!

Groetjes Meisjes A1