Na een intensieve training op woensdag 15 februari en een gezamenlijke voedzame maaltijd op de vroege vrijdagavond 17 februari speelde het eerste damesteam van OKK'70 een thuiswedstrijd tegen de huidige nummer 2 Volley Voorne Dames 1.

Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden. Uit was de wedstrijd 3-1 gewonnen door Volley Voorne en ons eerste damesteam wou daar alles doen om dit niet nogmaals te laten gebeuren.

De eerste set begonnen de dames onder leiding van Paul Vossen vol energie. De twee teams liepen gelijk op. Vooral de langere service reeksen vielen deze set op. Helaas nam Volley Voorne de eindsprint op zich en werd de set verloren met 22-25.

De tweede set werd evenzo vol energie gestart, waarin prachtige combinaties van de spelverdeler op de aanvallers werden gevormd. Ook de service balletjes welke via de netrand in het veld van de tegenpartij terecht kwamen waren zeer succesvol! De set werd gewonnen met 25-23!

Een andere opstelling voor de derde set, namelijk een spelverdelingswissel van Rachel naar Wilma. Verder bleef het team hetzelfde staan, want we waren ervan overtuigd dat we het 'gewoon' konden. Volley Voorne en OKK'70 liepen weer gelijk op, alleen trokken de dames van Volley Voorne aan het einde weer de eindsprint naar zich toe en de laatste punten waren voor hen, eindstand van de set 22-25.

Vol goede moed de vierde set in, zakte bij de thuisspelende dames de energie langzaamaan weg. Op stand 7-20 werd er nog een spelverdelingswissel toegepast maar dit was tevergeefs, de eindstand werd 10-25. Ofwel 1-3 gewonnen door Volley Voorne.

Voor onze volgende wedstrijd op vrijdag 10 maart wordt er weer gezorgd voor druiven, en zijn wij ervan overtuigd dat we weer ons best gaan doen!