Eindelijk weer een wedstrijd voor meisjes B, dit was inmiddels 4 weken geleden en op de trainingen gaat het iedere week beter. En zo werd er ook erg naar uitgekeken om weer een wedstrijd te spelen.
In deze 4 weken hebben we veel getraind, en zelfs extra getraind. Op de trainingen werken we nog altijd met name aan de spelverdeling, toch een onderdeel waar we nog veel moeite mee hebben om dit goed uit te voeren.

Voor de wedstrijd werden de hoofden bij elkaar gestoken, en kregen we de opdracht om de wedstrijd in te gaan alsof het een hele belangrijke finale was, en we alles op alles zouden moeten zetten om deze wedstrijd “finale” dan ook te kunnen winnen.

Er werd gestart met een deel “oud” en een deel “nieuw” in het veld, en ondanks dat het spel saai was om naar te kijken, en er op geen enkele manier iets terug was te zien van de opdracht die was mee gegeven kwamen we op een ruime voorsprong en leek er weinig aan de hand om de wedstrijd te winnen. Echter is binnen meisjes B het motto als je leert van je fouten moet je er vandaag maar zo veel mogelijk maken, maar ook dat gebeurde niet. Helaas kwamen we aan het einde van de eerste set in een situatie dat Krimpen geen fout maakte, en wij met name onderhands en bovenhands de bal over het net speelden, wat niet voldoende was om te scoren, maar ook niet om beter te worden. Waardoor deze set toch nog werd verloren.

De volgende 3 sets werden wel gewonnen door meisjes B, maar het spel was niet wat we er van hadden gehoopt, en is het zoeken naar een hoogtepunt van deze wedstrijd. Op de trainingen laten we zien dat we meer in huis hebben, en ook meer kunnen. Aan ons nu om er voor te zorgen dat we dit ook tijdens de wedstrijden laten zien.

Zaterdag 18 maart spelen we om 13.00 thuis in de wielewaal. We zien u met name bij deze wedstrijd graag op de tribune, en beloven u dat we er alles aan zullen doen om te doen wat we deze wedstrijd zijn vergeten te doen.

Liefs #5