Zaterdag 18 maart hadden wij een wedstrijd tegen VCN. ’s Ochtends was er een trainersclinic in de Wielewaal en bijna heel meisjes B was aanwezig om te kijken en dingen ervan op te steken. Daarna gingen we gezellig met elkaar lunchen bij André en Emma. We hebben een goede lunch gegeten zodat we met alle kracht en energie de wedstrijd konden spelen. Het was ook wel een hele leuke wedstrijd, want Erik van Noordenne kwam om de wedstijd te filmen. We hebben nu dus mooie beelden van onze acties. We bedanken Erik heel erg voor zijn tijd en vinden het super leuk dat hij dit voor ons wilde doen.

En dan de wedstrijd. We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld. Het bovenhands spelen wat we veel hebben getraind de laatste tijd ging erg goed en er werden hele mooi set-ups gespeeld. Doordat de set-ups goed waren kon er ook lekker worden aangevallen. Ook werden er goede eerste tempo ballen gespeeld én geslagen. We gaan echt vooruit hiermee.

In de tweede set maakten we veel eigen fouten en hierdoor kreeg de tegenstander een voorsprong. Wij bleven in deze fouten zitten en gingen niet echt beter spelen, we werden een zelfs beetje stil. En dat was nou net niet de bedoeling. De andere sets speelde we weer voluit en doordat we meer gingen roepen ging het beter.  We maakte minder eigen fouten.
Ook werden we heel erg aangemoedigd door het publiek, dat was erg fijn. De speelsters die eruit stonden, waren goed aan het aanmoedigen en dat gaf het team wel extra energie.

We gaan nog steeds hard trainen op het bovenhands spelen en het eerste tempo. En op naar volgende week!
Volgende week spelen we in Bergschenhoek tegen Volley2B. We gaan er wederom weer een goede wedstrijd en feestje van maken want Hanna is dan ook jarig.

Groetjes MB1