Vrijdagavond om half 9 stond de wedstrijd tegen Flits gepland. De prognose van Nevobo was dat OKK zou winnen met 3-2, maar daar namen de dames geen genoegen mee. Het moest en zou 4-0 worden.
De eerste set gingen ze gelijk vol power aan de slag. De punten bleven maar binnenstromen en bij een stand van 17-8 voor OKK moest de tegenstander, Flits uit Papendrecht, even een time-out aanvragen om op adem te komen. Gelijk een mooie kans voor Coach Paul om een paar verbeterpunten aan te kaarten bij OKK, en zo gingen ze de laatste minuten in van de eerste set om vervolgens met 25-11 te winnen.
De tweede set begon iets minder welvarend. De pass kwam niet lekker aan bij de spelverdeler en het kon daarom moeilijk afgemaakt worden. Toen het 3-9 stond voor Flits moest OKK een time-out aanvragen, maar hierna herpakten de dames zich volledig. De set werd met een mooie 25-14 gewonnen.
En dan de derde set. De beruchte 3e set. Zou hier dan de prognose werkelijkheid beginnen te worden? Absoluut niet. Hoewel ze hier en daar onnodig punten weggaven won OKK toch met 25-17.
En dan nu even een kleine ode aan Rene. Rene heeft deze wedstrijd weer uitmuntend staan spelen. Ook in de vierde set sloeg ze de ene na de andere bal en scoorde daarmee veel punten. Helaas was dit haar laatste wedstrijd van het seizoen, want zoals velen als weten komt er een kleine aan.
De vierde set werd spannend. De teams gingen redelijk gelijk op en het leek er heel even op dat dit laatste puntje toch niet gewonnen zou worden. Maar door de geweldige serves reeks van Arriëtte wisten de dames toch veel punten binnen te halen en werd ook die laatste set gewonnen. Zo kwam de eindstand te staan op 4-0 voor OKK.