Na het debacle van afgelopen vrijdag moest, zonder training tussendoor, op donderdagavond 30 maart een volgende wedstrijd gespeeld worden en wel tegen Zuvo uit Zundert. Tegen opnieuw een tegenstander van, op papier, minder formaat moest de stijgende lijn weer ingezet worden. Met een iets andere selectie dan de vorige wedstrijd – Nathalie, Sanne en Mirte waren er niet bij en Romy en Laila waren weer terug van hun trainingskamp in Italië – werd ditmaal wel gespeeld zoals men kan en werd een 4-0 overwinning binnengesleept.

Net als de vorige twee wedstrijden heeft Quinty deze wedstrijd als passer/loper gespeeld en wederom deed ze dit uitstekend. Waar iedereen altijd dacht dat Quinty een typische midden was, blijkt nu het tegendeel (keep going!). Dus droom jij ook van een bepaalde positie, blijf het proberen! Naast Quinty was er nog één speelster die deze wedstrijd enorm in het oog sprong. Hillianne, de aan het begin van het seizoen tot midden omgevormde speelster, speelde ook een uitstekende wedstrijd. Waarbij een aantal fantastische ballen geslagen werd.

Verder waren ook alle andere speelsters goed – misschien de volgende keer een vermelding waard. Zodoende werd, waar er vorige wedstrijd geregeld ballen op de grond vielen, in situaties dat dat totaal niet nodig was, deze wedstrijd werkelijk alles van de grond gehaald. Iedereen was scherp en alle 51 door de tegenstander behaalde punten, waren dan ook zeker geen weggevertjes. Als toeschouwer zijnde kon je rustig achteroverleunen en genieten van hetgeen gebeurde in het veld.

Wat nu de reden is van het verschil in niveau? Misschien zit het in het voedsel voorafgaand aan de wedstrijd. Vrijdag werd namelijk uitgebreid gefrituurd als wedstrijdvoorbereiding. Aanstaande zaterdag, en nee het is geen 1-aprilgrap, spelen we alweer een wedstrijd. Ditmaal tegen koploper Sliedrecht Sport. Misschien is het een idee om vooraf goed en gezond te eten, kijken of dat zijn vruchten af gaat werpen.

-XXX-