Na een prachtige overwinning tegen Volley Zuid heeft heren 1 een plek weten te bemachtigen in de finale van de Regio Beker. Een  prachtige prestatie! Op 13 mei zal er in de Activiahal in Sint Anthonis gevochten worden voor deze felbegeerde beker.

Als vereniging zijn we natuurlijk trots op hun prestatie en willen we kijken of het mogelijk is om bij voldoende deelname een bus vol met OKK70 supporters naar het verre Sint Anthonis te laten rijden. 

De wedstrijd zal gespeeld worden om 16:45. Om ongeveer 14:45 zal de bus vertrekken vanaf sporthal de Wielwaal. Afhankelijk van de bekerwedstrijden in Sint Anthonis, de mogelijke uitloop en uiteraard de wedstrijd van Heren 1 zal de bus naar verwachting weer vertrekken zo rond 19.30 uur richting Hardinxveld.

De kosten zijn nog niet bekend maar wij streven naar een bedrag van ongeveer € 10,- à € 12,50 per persoon.

Mochten je interesse hebben om mee te rijden in de bus, om zo onze mannen aan te moedigen in de finale van de Regio Beker, geef je dan snel op via: www.okk70.nl/?action=aanmeld

Als er meer belangstelling dan plekken zijn, dan geldt het principe ‘Wie het eerst komt, het eerst maalt’, want Vol=Vol. We proberen natuurlijk voor iedereen een plek te regelen.