Vanuit het bestuur was er de wens om te werken aan de binding met en tussen de leden van onze vereniging zodat de betrokkenheid van de leden met de vereniging wordt bevorderd en dit de sfeer ten goede komt.

Vanwege deze wens is er een oproep geplaats voor leden van de activiteitencommissie. Op deze oproep is veel reactie gekomen met als gevolg dat er een activiteitencommissie is gestart.

Fantastisch om te merken dat er leden zijn die zich met veel enthousiasme in willen zetten voor de vereniging!

De activiteitencommissie zal zich bezighouden met het organiseren van diverse activiteiten. Dit kunnen volleybal activiteiten zijn, maar ook andere niet direct volleybal gerelateerde activiteiten waarbij de leden met elkaar ongedwongen en in ontspannen sfeer samenkomen.!

Jos en Rens

Activiteitencommissie

Wij zijn Jos Ambachtsheer en Rens de Ruiter. We zaten tot jongens A bij elkaar in het team en zijn samen al meerdere keren samen kampioen geworden. We zitten allebei in de activiteiten commissie omdat we niet vies zijn van gezelligheid en we vinden het leuk om activiteiten te organiseren. Rens vindt het zelfs zo leuk dat hij een sportopleiding is gaan waarbij hij veel moet organiseren. Jos is binnen de vereniging ook nog actief bij de kanjertraining, waar hij techniek en enthousiasme probeert over te brengen bij de kinderen. 
Gezamenlijk hopen we veel plezier binnen de vereniging te brengen tijdens het volleyballen en daarbuiten!

Arriëtte

Activiteitencommissie

Hi! Mijn naam is Arriëtte de Jong, 19 jaar en op dit moment spelend in Dames 1. Het afgelopen jaar heb ik het enthousiaste meisjes C-team van onze vereniging met plezier mogen begeleiden. Toen ik hoorde over het idee van een activiteitencommissie bij OKK’70 was ik gelijk enthousiast. Het lijkt mij geweldig om de jeugd (maar ook de ouderen) nog meer enthousiast te maken met volleybal, maar ook met elkaar. Volgens mij gaat dat zeker lukken met een enthousiaste activiteitencommissie en met genoeg enthousiaste leden!

 

  

 

 

 

Elin

Activiteitencommissie

Hai! ik ben Elin Bakker, 17 jaar oud en volgens mij alweer 5 jaar lid van OKK'70. Van bijna een half  jaartje eruit te hebben gelegen van veel trainen en training geven, ben ik er weer. Door een blessure was ik even uit de race maar speel nu met veel plezier bij Dames 1. Hopelijk komen er weer een hoop leuke seizoenen aan waar ik aan mee kan dragen. Ook natuurlijk bij de activiteitencommissie. Ik denk dat diverse activiteiten het nog veel leuker maakt om samen een vereniging te zijn. Dus gaan we aan werken!

 

 

 

 

 

 

Jorinde

Activiteitencommissie

Hoihoi. Ik ben Jorinde Meijer en ik ben 18 jaar. Ik zit al zo'n 9 jaar op volleybal en momenteel zit ik in D1. Toen ik hoorde dat er een activiteitencommissie kwam vond ik dat een supertof idee. OKK'70 is een superleuke vereniging met veel gezellige mensen en het lijkt me leuk als we vaker met elkaar activiteiten gaan doen. Op naar nog veel meer leuke jaren als vereniging!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan-Willem

Activiteitencommissie

Altijd in voor een feestje

(foto en tekst redactie)