Na een paar weken trainen is het zo ver voor JA1 van OKK'70, zaterdag 23 September werden wij ontvangen door hun eerste tegenstander Meteoor JA1 in sporthal Oosterbliek, Ondanks dat we geen 'ervaren' spelverdeler hadden omdat die een gebroken sleutelbeen had, gingen we met een goede instructie, en een goed gevoel op pad naar onze eerste overwinning.

Nadat we het veld opkwamen en een matige warming-up neerzette, begonnen wij aan de wedstrijd. Al snel was te zien dat we totaal niet wakker waren en redelijk veel slordige fouten maakte, waardoor de tegenstander al snel wat punten wist te pakken, na een time-out en een sterke speech van de coach, gingen wij het veld weer in en werden we na elk punt beter. Uiteindelijk wonnen we de set overduidelijk met een stand van 15 - 25.

Ook de tweede set verliep aan het begin vrij moeizaam, en al snel werd er een time-out gevraagd, net als de vorige set wisten we weer terug te komen in het midden van de set, en zette we een nog beter resultaat neer dan de vorige set, namelijk een overwinning van 11 - 25.

Met de helft van de wedstrijd gespeeld, en nog één set voor de overwinning, betraden wij weer het veld, klaar om onze eerste overwinning op de ranglijst te zetten, de set verliep moeizaam, en daarom ging er ook meer fout dan gehoopt, we stonden in het midden van de set achter, en maakte steeds meer slordige fouten, maar ook hier zijn we overheen gekomen en hebben uiteindelijk de set gewonnen met 16 - 25.

Met al een overwinning op zak begonnen wij sterk aan de vierde en ook de laatste set, maar hoe we in andere sets zwak begonnen en sterk eindigden, begonnen we deze set sterk met een stand van 8 - 18, maar zwakte ze na een time-out van de tegenstander af. Uiteindelijk werd de set wel gewonnen met een stand van 18 - 25,  en wisten we de eerste wedstrijd vijf punten binnen te halen.