‘Ja André, dat is een appelflap’

26 september, 2017
Meisjes B1 Teampagina
...

Hallo allemaal, ook voor MB1 is er weer een nieuw seizoen van start gegaan. Hierover in dit verslag meer…
Ons team bestaat dit seizoen uit negen spelers: Zoë van Zanten, Hanna Timmer, Rachel Klop, Judith Timmer, Jeanet van Willigen, Willemijn de Rover, Emma Brieffies, Esther Klop en Nina de Vos. En natuurlijk niet te vergeten: onze coach André.

Zaterdag 23 september speelden wij een oefenwedstrijd tegen Molenwiek, een team uit de hoofdklasse. Dit seizoen zullen wij een klasse lager spelen maar om te oefenen is dit natuurlijk alleen maar goed. We hebben onszelf deze wedstrijd vooral gefocust op de posities (die dit seizoen voor de meeste van ons nieuw zijn). Maar ook moesten we niet vergeten om enthousiast te blijven en bij ieder punt te juichen. 

We begonnen de wedstrijd goed en kwamen al snel op een voorsprong, die we ook vasthielden en zo wonnen we de eerste set. Ook de tweede set werd door ons gewonnen. De derde set zakten we wat in en het enthousiasme in het veld werd minder. We verloren deze set…  Set nummer 4 werd weer door ons gewonnen. Deze (oefen)wedstrijd tegen een team uit de hoofdklasse eindigde in een 3-1 overwinning!

Na de wedstrijd kregen we van de coach van de tegenpartij allemaal een gevulde koek als bedankje voor de oefenwedstrijd en ook André kreeg iets lekker waarvan hij zelf niet zo goed wist wat het nou precies was… nou ons team wist het wel: ‘Ja André, dat is nou een appelflap’ en zo eigenwijs als André af en toe is geloofde hij ons niet eens. Nadat wij speciaal voor André hadden gegoogeld op het woord ‘appelflap’ gaf hij ons toch gelijk.

Maandag op de training, waarbij de focus vooral lag op het setuppen voor de eerste tempo en achterover, is er ook nog een klein ongelukje gebeurd… We waren al halverwege de training en André wilde het net nog een klein beetje strakker hangen, dus hij trekt aan het touw…. Bam! Het hele net valt naar beneden en André zat met het touw in zijn handen op de grond. Het was zo’n grappig gezicht dat wij niet meer bij kwamen van het lachen. Daarna gingen we maar even op zoek naar een nieuw net om door te kunnen trainen!

Vrijdagavond 29 september spelen wij om 19:45 onze eerste wedstrijd in de Wielewaal, allemaal van harte welkom om te komen kijken!

Groetjes van MB1 

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.