Vrijdag 29-9-2017 hadden wij onze eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Voor de wedstrijd hadden we afgesproken om met zijn alle wat te gaan eten in de foyer van de Wielewaal. Helaas kon Mirte er niet bij zijn.

Om acht uur konden we gaan inspelen onze tegenstander vandaag was Haaften Kwiek MA1. Om half negen begon de wedstrijd. We waren deze wedstrijd met z’n alle en onze beide coaches/trainers Johan en Wouter waren er.

De eerste set begonnen we met Lieneke, Hillianne en Quinty op de bank. We werden vanaf het begin gelijk al goed onderdruk gezet met de service van de tegenpartij waardoor de pass slecht aankwam. In de loop van de set kwamen we nog aardig terug maar helaas hebben we deze set met 17-25

De tweede set zaten Laila, Lisanne en Mirte op de bank. Aan het begin ging het aardig gelijk op totdat de speelster met de sterkste service van de tegenpartij weer de bal kreeg. Hierdoor kwamen we weer een stuk achter wat ervoor zorgden dat we deze set met 18-25 verloren.

De derde set zaten Sara, Anne Fleur en Emma op de bank. Deze set speelden wij heel goed en waren we erg gelijkwaardig op. De pass kwam bij ons goed aan waardoor er ook mooi aangevallen kon worden. Ook waren we deze set erg alert waardoor er veel verdedigd werd. Op een stand van 19-24 moesten wij gaan serveren, we kwamen erg dichtbij maar het lukte ons helaas net niet om deze set te pakken en zo verloren we hem met 23-25.

De vierde set begonnen Lieneke, Lisanne en Mirte op de bank. We zaten er vanaf het begin niet lekker in waardoor er veel kleine foutjes werden gemaakt. We hoopten dat de wissels Lieneke voor Sara, Lisanne voor Hillianne en Mirte voor Quinty nog konden helpen maar helaas kwam deze set toch niet in ons voordeel. Met 20-25 ging ook deze set naar de tegenstander.

Dit zorgden ervoor dat we deze wedstrijd met 0-4 hebben verloren. Aankomende week staat Haaften Kwiek weer op het programma, dan om half 5 uit. Hopelijk kunnen we dan revanche nemen. 

Groetjes Meisjes A