Verslag

5 oktober, 2017
Meisjes B2 Teampagina
...

Zaterdag 30 september hadden we een uitwedstrijd in Dordrecht tegen Nextvolley mb4. We vertrokken om 16.00 en het zou om 17.15 beginnen maar omdat de scheidsrechter later kwam begon het om 17.45.

Lonneke was helaas afwezig en Roos was geblesseerd maar ging toch mee om ons aan te moedigen. Jalissa ging ook mee want we niet genoeg spelers. Toen we omgekleed waren gingen we warm lopen en daarna inspelen. We deden ook een oefening met passen. Toen we klaar waren begon de wedstrijd.

De 1e set hadden we super goed gespeeld. We zaten namelijk gelijk in het spel en hadden we gelijk een voorsprong te pakken. We hadden veel plezier tijdens de set. Deze set hadden we te pakken gekregen met een winst van 18-25

We gingen met een goed gevoel naar de andere kant. Toen we begonnen met de 2e set stonden we achter. Leon vroeg een time out aan en gaf hij ons goede tips. We moesten heel hard lachen want toen de scheidsrechter floot dat we het veld in moesten vroeg de coach van nextvolley een time out aan. Helaas konden we de achterstand niet bij halen en verloren we met 25-12

Toen we naar de andere kant toe liepen zeiden we tegen elkaar dat we er weer voor gingen. We hadden een voorsprong te pakken maar niet voor lang. Nextvolley was deze set beter en verloren we de 3e set met 25-20

De 4e set. Deze zouden we pakken en dan de 5e set ook. We begonnen wat minder maar haalden nextvolley in en wonnen we met 21-25. We waren toen super blij dat we deze set hadden gewonnen.

De 5e set. Leon zei dat we deze set ook gingen pakken en dat we gelijk punten moesten pakken. En dat deden we ook, we hadden gelijk een voorsprong. Toen wij 8 punten hadden liepen we met volle moed naar de andere kant. We pakten gelijk weer punten en toen stond het 10-13. Helaas hadden we een tegenslag en stond het 13-13. Iedereen was gespannen. Wij hadden de serves en maakten het 13-14. Helaas ging de 2e serves fout en stond het 14-14. Het waren moeilijke minuten. Op een gegeven moment stond het 16-16 en Mirthe moest serveren. En ja hoor we hadden de 5e set te pakken met 16-18. We waren super blij en stonden te springen in het veld.
Wij hadden een super leuke wedstrijd en hebben er hard voor gestreden.