Om half 9 op de vrijdagavond begon de wedstrijd tegen Phoenix DS 2. Als extra kracht hadden we Hanna Timmer ingeschakeld. Voor haar meteen debuut ( en wat deed ze het goed ). De afwezigen waren Annemarie en Arriette. En ook vandaag onder leiding van Paul vossen. Met een goede opwarming met een leuk muziekje erbij waren we klaar om te beginnen!

Met de eerste opstelling van de avond liep het enorm goed. Hanna er meteen in, en draaide gelijk goed mee. Als snel stonden we voor en dat bleef zo. De set wonnen we met 25-12. Wel wisten we dat we de volgende sets waarschijnlijk meer weerstand kregen van de tegenpartij, en dat we niet in hun tempo mee moesten gaan draaien. 

De volgende set was inderdaad een stuk spannender. We wonnen gelukkig net met 26-24 maar was kantje boord. Doordat er onzorgvuldiger werd gespeeld verloren we pit en zakte het tempo van de wedstrijd. Toch erdoorheen geknokt en uiteindelijk gewonnen! Veel punten behaald met de midden. Ook werd er een gat ontdekt bij de overkant, wat voor een aantal punten zorgde. 

Nu was het wel duidelijk dat we gefocust moesten blijven als we alle 4 de sets wilde winnen. De 3e set leek erg op de tweede set en wonnen we met 25-13. Ondertussen kregen we erg enthousiast publiek. Met servicedruk zijn punten binnengehaald, maar daardoor ook een paar in het net beland. De overkant bleef wel volhouden wat te zien was in de 4e set. 

De 4e set ging weer wat moeizamer, maar het is uiteindelijk goedgekomen met 25-22. Doordat er minder energie in het spel zat, wat waarschijnlijk kwam doordat het de laatste was, werd het ons niet zo makkelijk gemaakt. Toen punt 25 binnen was waren we dan ook moe maar voldaan.

De 4 sets binnenslepen is natuurlijk wel erg lekker. Er zal vast op de leerpuntjes getraind worden, maar het is zeker motiverend voor de volgende wedstrijden. Als afsluitertje van de avond werd er in de kantine nog gesnackt, wat betekend dat we genoeg krachtvoer binnen hebben voor de volgende wedstrijd!