Op zaterdag 28 oktober moesten wij, Meisjes B1, een wedstrijd spelen tegen Sliedrecht Sport MB2. Dit was al de tweede keer dat we tegen Sliedrecht moesten. De vorige keer hadden we met 4-0 gewonnen dus nu gingen we met goede moed naar sporthal de Basis! Iedereen was er en ook Hanna die vrijdag nog geblesseerd was speelde mee. Helaas heeft Willemijn op vrijdag na de wedstrijd bekend gemaakt dat ze met volleybal gaat stoppen omdat ze al heel lang last van haar rug heeft en het zo veel pijn blijft doen. Wij als team vinden dat heel jammer, we gaan haar erg missen maar gelukkig blijft ze wel trouwe supporter en zat daarom nu bij Sliedrecht op de bank om ons aan te moedigen!

Het inspelen ging goed en om kwart voor vijf begon de wedstrijd. Het begon rommelig en we stonden zelfs even achter. Aan het einde kwamen we goed terug en hebben we die set gewonnen met 21-25. De tweede set waren we al iets scherper. Hier en daar was het nog wel wat rommelig en we hebben die set gewonnen met 13-25. In de derde set waren we niet heel enthousiast meer en we zakten heel even een klein beetje in. Maar we kwamen goed terug en we werden weer enthousiast en Nina heeft haar eerste bal bovenhands geserveerd! We hebben gewonnen met 15-25. In de vierde set had Judith een hele mooie serviceserie en zette Sliedrecht gelijk op grote achterstand. Deze set hebben we gewonnen met 13-25.

De wedstrijd hebben we met 0-4 gewonnen. De volgende wedstrijd is op vrijdag 3 november uit tegen Smash'66. Je bent van harte welkom!

Groetjes,
Meisjes B1