Op vrijdag 3 november speelde wij een wedstrijd tegen Smash'66 MB 1. We hadden nog geen een keer in deze poule tegen hun gespeeld. We waren benieuwd hoe hun speelde en ook naar wat er in deze wedstrijd ging gebeuren. Iedereen was aanwezig en ook een nieuwe speelster Lotte. Ze speelde  bijna heel deze wedstrijd.  Ze was al goed op de hoogte gehouden van onze positie, dus daar hoefde we haar alleen nog maar een beetje in te sturen.

We begonnen met warm lopen en inspelen dit ging best goed. Na dat allemaal gedaan te hebben begon onze wedstrijd echt. De 1e set speelde we best goed, we wonnen deze set dan ook met 16-25. De 2e set kwam wel een beetje overeen met de vorige set en wonnen we ook met 15-25. De 3e set ging niet heel goed we namen na het 1e punt van de tegenstander al gelijk een time-out. Dat kwam vooral, omdat we slordig aan het spelen waren. De tegenstander had niet zo’n hoog niveau en daardoor zakte we een beetje in. Deze set hebben we wel gewonnen met 24-26. De 4e set speelde we beter en hadden we al snel een voorsprong. We hebben deze set gewonnen met 11-25.

Na de wedstrijd trakteerde Emma ons met een zakje chips, ze was in de afgelopen week namelijk jarig geweest.

Deze wedstrijd hebben we dus met 0-4 gewonnen. De volgende wedstrijd is op zaterdag 11 november uit tegen Voltena MB 1. U bent van harte uitgenodigd!

Groetjes,
Meisjes B1