Afgelopen zaterdag 11 novermber, hebben wij (MB2) een wedstrijd gespeeld tegen SNA MB 1. Ik moest een verslag maken, dus bij deze. Ik heb aan het team gevraagd wat ze der van onden. Ze zeiden dat het een leuke wedstrijd met veel enthousiasme en dat het gezellig was. We hebben er veel van geleerd en het was gezellig. Soms was het moeilijk en spannend maar het was wel leuk.

Leon zei: "Verreweg de beste wedstrijd van het seizoen. We kwamen regelmatig toe aan aanvallen. Ook de serve was beter dan de vorige wedstrijden. Ondanks dat alles beter ging, wil nog niet zeggen dat er geen verbeterpunten zijn. Sterker nog, alles kan nog beter." Dit vonden wij van de wedstrijd.

De eerste set ging best wel goed, het werd 25-21 maar we hadden wel verloren. Tweede set ging ook best wel goed. We hadden 26-24 gespeeld, we moesten nog maar een paar punten en we hadden gewonnen maar dat was ons niet gelukt.
De derde set hebben we wat minder gedaan, want we hadden 25-12 gespeeld. We moesten nog één set en die wilden we natuurlijk winnen. We hadden al verloren maar we wilde nog wel 1 set pakken.

Jammer genoeg is dat niet gelukt. Het werd 25-23. We hebben 4-0 verloren maar het was wel een top wedstrijd. Iedereen was gezellig en we hebben met z'n allen een leuke wedstrijd gespeeld.