Afgelopen vrijdag, 24 november om kwart voor 8 hadden wij een wedstrijd tegen VC Wik Meisjes A2. Dit was een inhaalwedstrijd van de herfstvakantie. We waren met zeven maar omdat er nogal wat mensen blessures hebben hadden we gevraagd of Judith uit Meisjes B1 ons wilde versterken. We hadden vooraf afgesproken dat we vooral onze services goed moesten houden omdat we hier de vorige wedstrijden heel veel punten op hebben verloren. Emma kwam ondanks dat ze geblesseerd was ons toch aanmoedigen!

De eerste set begonnen Hillianne en Judith op de bank. Deze set liep eigenlijk heel soepel. We maakten zelf weinig fouten en de tegenstander kwam niet lekker in hun eigen spel. Hierdoor wonnen we de set heel makkelijk met 25-12.

De tweede set begonnen Lisanne en Judith op de bank. We gingen deze set te overmoedig in. Doordat de eerste set zo makkelijk was gegaan gingen we de tweede set in alsof we niet veel hoefden te doen maar de tegenstander speelden heel anders dan de eerste set en dit zorgde er al snel voor dat we achterstonden. We bleven eigenlijk heel de set tegen een achterstand aankijken. Sara belandde toen ze een bal probeerden te pakken op de scheidsrechtersstoel en ging door haar enkel. Hierdoor moest ze eruit en kwam Judith erin, ze pakte het gelijk heel goed op. Helaas konden we niet meer bijkomen en hebben we deze set met 18-25 verloren.

De derde set begon Hillianne op de bank. We liepen vanaf het begin van deze set gelijk op met de tegenstander. Helaas lukten ons het niet om op het eind te scoren en het verschil te maken en won de tegenstander met 23-25 deze set.

De vierde set begon Anne Fleur op de bank. We wilden deze wedstrijd winnen dus moest zeker de vierde set eerst gewonnen worden. Helaas begon de set met een sterke service van de tegenpartij en keken we al snel tegen een 0-8 achterstand aan. Door een goede serviceserie van Quinty stonden we opeens 16-8 voor. We hebben de voorsprong kunnen vasthouden. Op het eind kwam de tegenstander nog wel dichtbij maar met 25-23 was deze set voor ons!

En dus een vijfde set! We bleven staan zoals we de vierde set stonden. In het begin ging het gelijk op maar halverwege wist de tegenstander toch een klein gaatje te staan en stonden we 4-8 achter. Door een sterke service van Lieneke kwamen we weer gelijk en gingen we er ruim overheen. Uiteindelijk hebben we deze set met 15-9 gewonnen!

Dus na een 2-1 achterstand toch nog 3-2 gewonnen! Dit was onze tweede winst van het seizoen! Judith heel erg bedankt voor het meespelen en je deed het erg goed in een heel nieuw team!

Groetjes,
Meisjes A