Zaterdag 25 november speelden wij een wedstrijd tegen flits mb 3 in de wielewaal.

De eerste set was voor ons vooral inkomen. We merkten dat er veel fouten lagen bij de communicatie en de inzet. Doordat na een paar punten de moed in de schoenen begon te zakken waren we niet heel erg gefocust meer op het spel. We probeerden bij te blijven en merkten dat hoe langer we bezig waren, hoe beter het ging. Toch verloren we deze set met 21-25.

De tweede set gingen we met goede moet in, want we wisten dat als we gefocust bleven en ons best deden dat we deze tegenstander gemakkelijk konden hebben. En zo ging het, we waren er weer helemaal bij en werkten aan de punten waar we de vorige set op verloren hadden. We wonnen uiteindelijk met 25-16 en we werden er meteen aan herinnerd dat we dit kunnen.

De derde set verliep eigenlijk redelijk hetzelfde als de tweede set. We probeerden om nu vooral in drieën te spelen omdat we merkten dat de tegenstander moeite had met het ontvangen van de aanval. Toch speelden zij ook goed deze set, met als resultaat mooie rally’s waar wij toch een hoopt punten uit hebben weten te pakken. Deze set sloten we af met een mooie winst van 25-14

De vierde set wisten we dat we het moesten afmaken.  In deze set zaten veel mooie rally’s waarvan de winst wisselde. Wij waren deze set heel sterk in de service, vooral Anouk heeft op dit gebied veel punten gescoord. De punten die we verloren hebben lag vooral aan de scherpte. Soms verloren we de concentratie en dan misten we een paar ballen. Maar we hebben deze set gewonnen met 25-19

Zo hebben we onze wedstrijd beëindigd met een winst van 3-1. We kijken uit naar de volgende wedstrijd en hebben veel plezier gehad met elkaar.