Ja beste lezers, zo ging het er vrijdagavond in de Wielewaal echt aan toe… We sprongen van links naar rechts en vierden ons kampioenschap uitgebreid! Vorige week al officieel kampioen geworden, maar na deze 4-0 winst op Smash waren we nog eens extra blij!

In ons team is het tegenwoordig de trend om een blessure te hebben, dus Hanna zat aan de kant, Emma kon nog niet de hele wedstrijd spelen door een verzwikte enkel, Jeanet had tape op haar knie en Zoë kreeg net voor de wedstrijd last van haar arm... en ook André kan natuurlijk niet achterblijven, dus hij sluit zich aan in ons blessurerijtje. Na alle tapejes te hebben geplakt konden we beginnen aan de wedstrijd. In de eerste set werd er een beetje rommelig gestart en omdat het spel van de tegenstander ook niet super netjes was, begonnen we af en toe een beetje mee te rommelen, maar ondanks dat wisten we de set wel binnen te slepen. En ook set nummer 2 werd met wat rommelig, maar wel gretig spel gewonnen. Elk punt werd uitbundig gevierd en we stonden als ‘’Huppelende Bambi’s’’ in het veld, aldus de woorden van Zoë.

In de 2 sets daarna werd er erg goed geserveerd, met name de ballen van Zoë en Esther waren erg mooi! Ook werden er goede en hoge setups gegeven waardoor er mooi kon worden aangevallen. De wedstrijd werd afgesloten door een mooie prikbal van Judith, en net zoals de vorige wedstrijd waren we weer door de dollen heen!

Na de wedstrijd werden we gehuldigd door een paar leden van het bestuur en kregen we een cadeau voor ons kampioenschap, eindelijk hebben we dan onze eigen bidonkrat! En als we het over onze ‘’eigen’’ bidonkrat hebben bedoelen we dat ook echt, namelijk een met onze teamfoto erop! Opeens klonk er door de boxen een erg bekend nummer en toen bedachten we om onze dancemoves maar even te laten zien aan al het publiek. Wat normaal binnen de deuren van de kleedkamer blijft, werd (door onszelf) naar buiten gebracht. We sprongen van links, naar rechts en het lukte ons zelfs om (bijna) iedereen in de zaal mee te laten klappen!

Al met al weer een erg mooie wedstrijd, waarin we erg gretig en enthousiast waren. Op naar de volgende, en meteen ook onze laatste wedstrijd van dit seizoen… vrijdagavond 15 december spelen wij om 19:45 in de wielewaal, allemaal van harte uitgenodigd!

MB1

Foto's