Wij hadden een wedstrijd afgelopen zaterdag 9 december tegen Molenwiek’74. We hadden een thuis wedstrijd in de Wielewaal om 13.45 en iedereen was om 13.00 in de kleedkamer. Jorinde en Leon coachte ons super goed. Onze sponsor kwam ook kijken bij ons.

Toen we de zaal hadden gingen we gelijk met zen allen het net opzetten en daarna warmlopen. Even later toen we ingespeeld en warm waren, had Leon een klein oefeningetje bedacht. We moesten van verschillende plekken passen naar de spelveldeler. Een kwartier daarna begon de wedstrijd.

Wij hadden veel energie en super veel zin in de wedstrijd. Leon zei tegen ons dat we ervoor moesten gaan en alle ballen moesten pakken. We deden een yell en daarna begon de 1e set.

De 1e set begonnen we moeizaam. We stonden gelijk achter maar we gaven niet op. Molenwiek had moeilijke serves maar wij probeerde alle ballen te pakken en goed te passen naar de spelveldeler. Gelukkig kwamen we aan het einde van de set terug met hele mooie acties . Helaas hadden we de 1e set verloren met 13-25.

We gingen met een teleurgestelde maar ook weer met goede moed naar de andere kant. we zeiden tegen elkaar dat we precies hetzelfde moesten doen aan het einde van de 1e set.  Ons plannetje lukte. Anouk had veel mooie serves en we scoorde daar veel punten mee. Het was een spannende set met veel mooie acties. Met veel strijd verloren we ook deze set met 22-25.

Met goede moed begonnen we de 3e set. We waren goed bezig. Onze concentratie was minder geworden maar gelukkig onze concentratie kwam terug. Helaas hebben wij ook deze set verloren met 18-25.

De 4e en laatste set. We wilden al onze laatste energie geven in deze set. We begonnen heel goed. We liepen net wat achter maar er was geen groot verschil. Molenwiek was toch beter deze set. Deze set hadden we 17-25 verloren.

Het einde van de wedstrijd was genaderd. Onze sponsor kwam nog met ons een praatje maken. We vonden het heel erg jammer dat we verloren hadden maar we hadden goed ons best gedaan en de volgende keer beter. onze laatste wedstrijd van dit seizoen is vrijdag 15 december. We  moeten we weer tegen Molenwiek. Dan hebben we weer nieuwe kansen.