Het was dan eindelijk 28 december, iedereen had uitgekeken naar deze dag en wat we zouden gaan doen. Een tijdje geleden hadden we een datum afgesproken voor een teamuitje. André, Esther en Nina zouden het organiseren.

Daar zaten we dan, om half 3, in onze trainingspakken bij de familie Brieffies op de bank. André, Nina en Esther zouden nu gaan vertellen wat we heel de dag zouden gaan doen. Esther en Nina legde uit dat we vanmiddag een spel zouden gaan doen door Hardinxveld in 2 teams. Van het ene team was Nina de captain en van het andere team Esther. Team 1 was: Nina, Zoë, Rachel, Judith, Emma S en als scheidsrechter Carolina Brieffies. Team 2 was: Esther, Hanna, Emma B, Jeanet, Lotte en als scheidsrechter Carina Schild.

Het spel:
We kregen een plattegrond mee, die route moesten we lopen door Hardinxveld. En op bepaalde plekken moesten we opdrachten doen, zoals: Bij de kapper moesten we vragen of er ook haargroeimiddel is voor baby’s, we moesten een polonaise lopen met zo veel mogelijk mensen, we moesten een duckface foto maken met een persoon van 60 jaar of ouder, we moesten bij een rotonde, uit volle borst, een couplet zingen van het Wilhelmus, we moesten 5 minuten luchtvolleyballen en nog wel meer dingen! En alle opdrachten moesten gefilmd worden door de scheidsrechters! En het doel van het spel was om te winnen!!

Ook kregen we aan papiertje mee waarop allemaal foto’s stonden van dingen uit Hardinxveld, bijvoorbeeld, een container, een hoek van een appartement, een lantarenpaal, enz. En dan moest je die dingen zoeken en er bij schrijven waar je het had gevonden.

Ook nog kregen we een cake mee. Die moesten we gaan ruilen voor andere dingen. En wie uiteindelijk het meest waardevolste daarvoor had geruild, kreeg extra punten!

En zo gingen er 2 groepen om 15.00 weg bij de familie Brieffies en we hadden 2 en half uur voor alle opdrachten. Dus om 17.30 moesten we weer bij de familie Brieffies zijn.

Om 17.30 gingen we met z’n alle naar Aspect ICT. Daar hadden we een ruimte met een beamer, daar gingen we alle filmpjes bekijken en het beste filmpje (van elke onderdeel) kreeg een aantal punten.

Met de filmpjes terugkijken hebben we erg gelachen, de uitslag van het spel: team 1: 21 punten en team 2: 20 punten. Maar er was nog een quiz waarmee je punten kon verdienen, Nina en Esther lazen de vragen voor en André hield de stand bij. Als de vraag was voorgelezen en je het antwoord wist moest je zo snel mogelijk op een toeter blazen.

Uiteindelijk heeft team 1 gewonnen! En zij werden beloond door een cadeautje! Daarna gingen we Chinees eten. Ook kwamen er toen een paar ouders binnen. Die kwamen gezellig mee kwamen eten. Ook was er daar, bij Aspect ICT, een poule tafel en dartborden. Dat hebben we een lange tijd gedaan. Hoewel we het niet allemaal even goed konden????.

Het was een erg leuke en geslaagde dag. Het was erg gezellig om zo een dag met je team te doorbrengen. Het was erg leuk! En nogmaals: Bedankt André, en iedereen die mee heeft geholpen om er zo’n gezellige dag van te maken!

Groetjes,

MB1!