Zaterdag 13 januari speelde wij onze eerste wedstrijd van dit seizoen. We speelde tegen Fusion MB1. Toen we de zaal van Fusion binnen stapten was het al erg benauwd, waardoor het zweet al snel op ons voorhoofd stond. Het inspelen ging goed. We begonnen erg goed met de wedstrijd.

Rachel kreeg  deze wedstrijd last van haar knie waardoor ze niet heel de wedstrijd kon spelen. In de eerste set liepen we met de punten gelijk op. We moesten hard werken voor de punten, maar uiteindelijk hebben we deze set gewonnen met 25-22. De tweede set begonnen we vol goede moed. Aan het einde van deze set dook Judith naar een bal waarbij ze haar ellenboog bezeerde. De rest van de wedstrijd kon ze niet meer spelen. Deze set hebben we gewonnen met 25-14. De derde set zakte we een beetje in en liep de stand weer gelijk op. Gelukkig hebben we deze set gewonnen met 25-20. De laatste set waren we erg enthousiast en begonnen we met een voorsprong van 11-1. De voorsprong bleven we houden en uiteindelijk hebben we gewonnen met 25-9.

Op 19 januari spelen we een wedstrijd in de Wielewaal. Het begint om 19.30 en we spelen tegen Volley2B MB 2. U bent van harte uitgenodigd.

Groetjes,

MB1