Zaterdag 20 januari stond er op de planning om tegen Minerva te spelen. Bij aankomst troffen wij een nieuwe sporthal aan met een zwevende vloer, wat wij niet gewend zijn. De ballen waren ook niet naar ons zin.

De eerste set begonnen we met een goede opstelling. We moesten veel voor de ballen gaan, we hadden ze niet altijd. Het ging toch wel erg lekker, we moesten nog wel aan de vloer wennen. We verloren de set jammer genoeg met 25-16.

We gingen de tweede set in met het motto deze winnen. We stonden lekker te spelen en we passte goed, we kwamen in de buurt maar verloren deze ook met maar een klein verschil van 25-23.

Nu moesten we de derde set wel winnen om een vijf setter te kunnen spelen. We begonnen daarom ook erg sterk, we vielen lekker aan we passte weer goed en de setupjes kwamen ook goed aan. Het mocht allemaal niet baten ook deze set verloren we met 25-20.

Bij de vierde set was ons motto om toch nog met een puntje naar huis te gaan. Deze set begonnen we ook weer sterk. De vermoeidheid was ook te merken op het laatst waardoor we eigenlijk niet meer zuiver speelde. Deze set verloren wij ook, met 25-21.

We vonden toch dat we wel sterk gespeeld hadden maar het was niet sterk genoeg. Aanstaande vrijdag 26 januari spelen we weer tegen Minerva maar dan thuis. De wedstrijd begint om 19:30 uur in sporthal de Wielenwaal. Als u tijd heeft kunt u ons komen aanmoedigen, graag zelfs!