Afgelopen zaterdag stond de terugwedstrijd tegen Nuvoc uit Veldhoven op het programma. Om de aansluiting met de top te behouden moest er met 0-4 gewonnen worden!

Na aangekomen te zijn in Veldhoven werd er eerst nog even een wedstrijd afgekeken van de dames. Het namelijk weleens uitlopen alvorens we mogen beginnen. Ook in dit geval was dit niet anders. Na een vertraging van een half uurtje konden we eindelijk beginnen aan de wedstrijd.

Zoals elke wedstrijd was wederom de opdracht om geconcentreerd te blijven spelen. Geen onnodige fouten maken en zelf de kansen verzilveren!
Elke woord was in de eerste set overbodig. We schoten uit de startblokken en met degelijk spel en een goede servicedruk stond er rap 9-25 op het scorebord. Eerste set binnen en nu de volgende.
En net als in elke wedstrijd heb je altijd een set die wat lastiger is dan de overige. Foutenlast ging omhoog. Men kon elkaar niet meer makkelijk vinden. En de stand liep gelijk op. Nuvoc ging ineens scoren en setverlies lag op de loer. Gelukkig kon het tij nog gekeerd worden en werd de set moeizaam met 24-26 binnen geharkt.

Toch heeft zo’n set voordelen. 3de werd er een stuk scherper begonnen en de foutenlast ging weer omlaag. Zonder ook maar een moment echt in de problemen te komen werd de 3de set en het bonuspunt binnengehaald met 19-25.
Helaas koste deze 3de set wel weer een enkel van Patrick. Welke geblesseerd moest afhaken na net weer terug te zijn van een andere blessure.

Ook in het laatste bedrijf werd er met degelijk spel de set en het laatst te verdienen punt gepakt. Met een gemakkelijke 16-25 was de 0-4 winst een feit.

Door de overwinning is de aansluiting met de top weer in zicht. Aanstaande vrijdagavond staat de wedstrijd tegen de nummer 2 Sliedrecht Sport in de Basis op het programma. Dit beloofd een ware kraker te worden.
Tevens wordt er zaterdag gespeeld voor de halve finale in het bekertoernooi in Dordrecht tegen DVO uit Oud-Beijerland
Al met al een spannende week en alle support is uiteraard welkom!!!