Zaterdag 10 februari speelden wij een wedstrijd tegen Forza. We waren met 7 speelsters. Jeanet was ook mee om te kijken. Ze is namelijk geblesseerd aan haar knie en zal er een tijdje uit liggen.  We waren er erg vroeg waardoor we lekker rustig aan konden doen. We begonnen ook gewoon op tijd met inspelen. Het inspelen ging wel goed, maar we zagen ook dat de tegenstander erg goed was. Dus dit beloofde op een leuk en spannend wedstrijd!

De eerste set begon en we stonden met vol goede moed in het veld. De service van de tegenstander was erg hard, waar wij veel moeite mee hadden. Daardoor hebben we ook de eerste set verloren. De uiteindelijke stand was 25-16. De tweede set ging beter. De service van Judith, Zoë en Emma hebben voor best wel veel punten gezorgd. Ook door de tip ballen van de buiten en midden aanval hebben we veel punten gescoord.  Deze set hebben gewonnen met 25-7. De derde set ging weer minder. We waren niet scherp en daardoor speelden we niet goed. We hebben deze set verloren met 25-17. De vierde set gingen we gelijk op, maar toen dachten we bij onszelf 'als we verliezen is het afgelopen'. Toen gingen we er weer met volle bak in en hebben we deze set ook met 21-25 gewonnen. Het stond nu 2-2. Er kwam dus een 5e set aan. We lieten alles van de wedstrijd achter ons en zo begonnen wij de 5e en laatste set. De services van de tegenstander was heel hard en daardoor kwamen we op een achterstand van 8-0. Toen we een punt hadden gescoord kwam Judith met haar mooie services. Ook door de aanval van Hanna kwamen we weer dichterbij. We moeten de goede setters ook niet vergeten, want daardoor konden we goed aanvallen. Dee set hebben we toch nog met 15-6 verloren. 

Ondanks dat we verloren hebben, hebben we een goede wedstrijd gespeeld en was dit een leuke, leerzame, maar toch ook een moeilijke en spannende wedstrijd. 

Wij nodigen jullie van harte  uit bij onze volgende wedstrijd op vrijdag 16 februari. Dit beloofd ook weer een leuke en moeilijke wedstrijd te worden, want we moeten weer tegen Forza.

Groetjes MB1