Na een tijdje te hebben warmgelopen en ingespeeld te hebben begon de wedstrijd. We gingen met vol goed moed de wedstrijd in. 

Hanna is geblesseerd aan haar schouder en daardoor kan ze niet aanvallen. Maar dat hield haar natuurlijk niet tegen om toch nog in het veld te staan. Setten kan ze namelijk ook goed.

We waren best wel enthousiast, maar toch ging het niet helemaal zoals gepland. Uiteindelijk hebben we deze set toch gewonnen met 21-25. De tweede set waren we van plan gretiger te zijn, maar helaas lukte dat niet helemaal en hebben we deze set verloren met 25-23. 

We hadden afgesproken om heel enthousiast en gretig te zijn aan het begin van de wedstrijd en dat was nog niet echt heel goed gelukt. Toen we met de derde set begonnen waren we wel heel erg enthousiast en gretig. De laatste bal werd afgesloten met een hele mooie aanval van Lotte. We waren erg blij en zo begonnen we ook de vierde set. Ook Zoë was goed aan het aanvallen en daar scoorden we ook veel punten mee. Deze set hebben we gewonnen met 18-25.

Ondanks dat het in de zaal heel druk was en we ons minder goed konden concentreren hebben we deze wedstrijd gewonnen met 1-3.

Na de wedstrijd zijn we nog met het hele team naar de KFC gegaan. Dat maakten dat ene verloren setje toch nog een beetje goed. Het was heel gezellig.

Iedereen is van harte welkom om 21 april bij onze laatste wedstrijd te komen kijken!

Groetjes MB1.