21 april was onze laatste wedstrijd alweer. We moesten thuis tegen Fusion. Voor de wedstrijd maakte we 1 afspraak 'We gaan doen waar we goed in zijn'. Dus dat was ons doel van deze wedstrijd! Hanna was nog steeds geblesseerd aan haar schouder dus die mocht nog niet aanvallen. Ze was deze wedstrijd dus nog een keer spelverdeler. Ook Zoë was geblesseerd aan haar duim, waardoor ze niet heel de wedstrijd kon spelen. Helaas was Nina er niet, maar gelukkig was Lotte er weer bij!

Nou, we begonnen met de eerste set. We begonnen deze erg goed door een hele mooie service serie van Hanna! Ook maakte van we deze set niet veel fouten. En de combinatie van Hanna als spelverdeler en Esther als aanvaller was super goed! En ook omdat we de hele tijd voor stonden, ging het super goed! De 2de set was eigenlijk hetzelfde en we waren ook lekker enthousiast! Het ging gewoon super lekker!

En dan de 3de set. Meestal hebben wij daar wel een beetje moeite mee. Zo ook deze keer. We zakte in, waren niet meer enthousiast en we maakte veel fouten. Het ging gewoon niet zo soepel. Ook Fusion ging wat beter spelen en wij speelden slechter. En als wij achter staan, gaat het nooit zo goed bij ons. We geven het dan soort van al op. Ook deze keer was dat een beetje het geval. Maar toen stond het 20-21voor Fusion en Judith moest gaan serveren. Haar service was goed en we maakten met z'n allen weer punten! We waren weer blij en alles lukte weer! Zo hebben we (op het nippertje) toch deze set nog gewonnen! En dan nog de 4de set. Het doel van deze set was: 2 ballen op Judith aanspelen op de pijp (drie meter aanval). Met dat doel in ons hoofd begonnen we de set. Rachels service was ook goed en maakte weer punten! Ook werden er deze set 2 ballen op Judith op de pijp aangespeeld en dat waren 2 punten! Ook heeft Emma de mooiste bal van het seizoen geslagen op midden!

Onze 4-0 winst was dan ook de laatste wedstrijd van dit seizoen! Ook onze laatste wedstrijd in dit team, want Hanna en Zoë moeten naar de A. We vinden dat allemaal heel jammer :( Maar dit seizoen was super leuk en we hebben super veel geleerd (van André!)

We willen iedereen bedanken die ons kwamen aanmoedigen langs de kant! Ook hopen we dat Jeanet snel weer kan komen volleyballen!

En natuurlijk willen we André heel erg bedanken voor het coachen en trainen van ons team dit seizoen (en natuurlijk alle andere seizoenen)! Bedankt André!

Dit was het dan! Tot volgend seizoen!

Groetjes MB1!

Groetjes MB1.