We zijn het volleybalseizoen van 2018/2019 gestart door mooie wedstrijden te spelen op de verenigingsdag van 1 september. Wij als meisjes B1 speelden samen met Jongens B1 en Flits meisjes B1 een driekamp. We hebben 2 wedstrijden gespeeld van elk 2 sets en sommigen van ons hebben later op de middag nog meegedaan met ‘Bossaball’ op het marktterrein.

Onze eerste wedstijd was tegen Flits meisjes B1. Door een nieuwe samenstelling van het team en een iets ander systeem van spelen, was het nog even inkomen en doorkrijgen hoe we met elkaar moesten spelen. Uiteindelijk viel het ons alles mee. Na een beetje opstarten kwamen we met zijn allen redelijk in de wedstrijd en konden we mooie rally’s spelen. Na wat we hadden geleerd van de  de eerste set konden we er de 2e set nog een keertje tegenaan gaan. Steeds meer kregen we ons systeem onder de knie en daardoor werd de sfeer ook steeds leuker. We hadden zeker een leuke en waardige tegenstander, maar vergaten absoluut niet hoe we plezier moeten hebben in het volleyballen.

Na een korte pauze mochten we spelen tegen onze eigen Jongens B1. Iedereen was het erover eens dat dit nog wel eens een uitdaging zou kunnen worden, maar we hadden er zeker zin in. De wedstrijd verliep eigenlijk best wel goed. Beide partijen maakten mooie punten en soms kwamen we er ook nog aan toe om mooie rally’s met elkaar te spelen. We hebben met zijn allen ontzettend veel plezier gehad in het spelen van deze wedstrijd. Het mooie van zo’n verenigingsdag is dat je tussendoor ook even gek met elkaar kunt doen om de sfeer er nog meer in te brengen, maar vervolgens wel weer proberen te focussen op het verbeteren van je eigen spel. Dit alles maakte dat we ontzettend hebben genoten, en volle moed het komende seizoen in gaan.

Meisjes B1