Op zaterdag 1 september stond de jaarlijkse verenigingsdag weer op de planning. Alleen door het gebrek aan tegenstanders voor ons was er een driekamp geregeld tegen Okk’70 meisjes B1 en Flits meisjes B1. We zouden tegen beide teams twee sets spelen.

Onze eerste wedstrijd mochten we aantreden tegen de meiden van Flits, deze eerste set van het seizoen met een hele nieuwe samenstelling onder leiding van Leon was zeker wennen. Het nieuwe systeem was nog niet ingeburgerd, het zag er vaak rommelig uit maar door de zwakke tegenstand werd deze set vrij overtuigend gewonnen. De tweede set hebben we weer niet het mooiste volleybal laten zien.Er waren veel miscommunicaties en de posities werden vaak door elkaar gehaald.  Toch wonnen we deze set met 25-4.

Toen mochten we ons in de tweede wedstrijd van de dag gaan bewijzen tegen onze verenigingsgenoten. Meisje B1 begint vlammend en komen tot 5 punten verschil voor. We moeten nog wennen aan elkaar en klungelen een hoop maar al gauw begon het systeem een beetje te wennen en laten we zien wie de baas is op het veld. We komen terug en bouwen onze voorsprong uit. De meiden in het groen boden nog wat tegenstand en we maken nog veel eigenfouten maar toch trokken we de overwinning naar onze kant. We winnen krap maar degelijk met 23-25. De tweede set was letterlijk een kopie van de eerst, geklungel, miscommunicatie en veel fouten aan onze kant maar toch wonnen we de set met 25-4. De wedstrijd is dan al gespeelt maar door de overgebleven tijd besloten we nog een set te spelen.