We speelden onze tweede oefenwedstrijd, deze keer speelden we tegen Meteoor JB 1 in Gorinchem. Aron kon er deze wedstrijd niet bij zijn, daarom kwam Wilmar invallen. Wat hij echt uitstekend deed. We speelden zonder scheids, dat was Meteoor vergeten te regelen.

De eerste set begon en wij begonnen goed aan de set. We hadden een ruime voorsprong, maar toen kwam Meteoor terug en wij gingen slordiger spelen. Uiteindelijk won Meteoor de eerste.

Bij de tweede set gingen we aan het begin een beetje gelijk op. We maakten soms nog foutjes door miscommunicatie. Maar wij sleepten wel de tweede set binnen.

De derde set hebben we weer niet het mooiste volleybal laten zien, maar we stonden wel voor. En deze keer gaven we de voorsprong niet uit handen. En de derde set was ook voor ons.

Bij de vierde set gingen we steeds rommeliger spelen. Meteoor kwam op voorsprong en gaf dat toen niet meer weg. De vierde set was voor Meteoor, dus toen kwam er een vijfde set. Meteoor kwam al snel op vijf punten voorsprong, maar toen mocht Niek serveren. En stonden we weer gelijk. Daarna kregen wij een kleine voorsprong. Uiteindelijk wonnen wij deze set.

Met vriendelijke groet,

 

Peter Korevaar