Afgelopen woensdag stond de wedstrijd tussen OKK'70 H1 en SNA H1 op het programma. De doelstelling van komend seizoen is duidelijk: handhaving. Om dit te bereiken zijn, zo wordt algemeen aangenomen, gemiddeld twee punten per wedstrijd nodig. Vorig week tegen Sliedrecht is daar een goed begin mee gemaakt (4 punten) en op deze woensdag hoopte men daar een goed vervolg aan te geven.

Voor deze wedstrijd was de selectie net iets groter dan vorige week. Nu mocht Rens samen met Leon de hele wedstrijd de bank verwarmen.

Over de wedstrijd zelf is minder te melden. Tegenstander SNA was duidelijk minder. Op deze manier had heren 1 een makkelijk avondje. De eerste drie sets werden met speels gemak gewonnen - resp. 25-18, 25-19 en 25-17.

Maar dan is er nog die vermaledijde laatste set, de set die vorige week knullig weggegeven werd. Ook deze week leek er iets in te kruipen. Vermoeidheid? Laksheid? Verzadiging? Irritatie? Wat het precies was is onbekend. Lang ging het deze set gelijk op, maar uiteindelijk trok OKK toch weer aan het langst eind. Zo werd SNA geveld door een zestal van OKK.

Na deze wedstrijd de balans opmaken zien we dat H1 in ieder geval tot dit weekend bovenaan staat, met negen punten uit twee wedstrijden. Een ongekend goed begin van de competitie, dat hopelijk 6 oktober een goed vervolg krijgt tegen Voleco.

Blijf ons volgens!

H1, OKK'70