Na een overwinning op Sliedrecht Sport vorige week, stond zaterdagmiddag 29 september de wedstrijd tegen WHV dames 3 op het programma. Met de invallers Lisanne, Quinty en Rachel (Klop) gingen we op weg!

Een halfuurtje te vroeg kwamen we aan in Asperen, hierdoor hebben we nog even lekker in de zon, kijkend naar voetbal, onze tactiek kunnen bespreken. Al opgewarmd door de zon, konden we beginnen aan de warming-up. Er werd weer fanatiek ingespeeld en we werden goed aan het werk gezet door elkaar.

De wedstrijd begon en meteen hadden we een grote achterstand, de pass kwam niet goed aan en we stonden maar wat te rommelen. We liepen elkaar zelfs een beetje in de weg waardoor de spelverdeler moeite had om de set-up op de goeie plek te krijgen. Na twee time-outs besloot Paul om een dubbele wissel te nemen en de rust kwam weer wat terug in het team. We speelden weer ons eigen spel en de punten werden gevierd. Ondanks de achterstand bleven we erin geloven en knokten we ons terug, we wonnen de eerste set met 25-23!

De tweede set begonnen we met dezelfde opstelling als dat we geëindigd waren in de eerste set en we hoopten dat we een betere start zouden hebben, maar helaas was dit niet zo. Het spel werd weer rommelig en de achterstand werd weer steeds groter. Maar omdat we de eerste set ook op deze manier hadden gewonnen hadden we vertrouwen in onszelf en in elkaar dat we ook deze set zouden pakken, en onze vechtlust werd beloond met een overwinning van 25-22.

Door deze overwinning zaten we weer lekker in de wedstrijd en door de service van Rachel Klop liepen we lekker uit op WHV. Doordat we zo ver voor stonden en omdat we geen bal terug over het net kregen, gingen we er erg makkelijk over denken en was het een verrassing dat er ineens wel weer een bal over het net heen kwam. We begonnen weer wat te rommelen en gaven WHV veel onnodige punten. Ondanks dit wonnen we toch met 25-16.

De laatste en vierde set… WHV had een sterkte service en wij hadden moeite met de pass goed brengen. We bleven vechten voor iedere bal maar WHV liep te ver uit en won helaas de vierde set, 17-25.

Ondanks alles toch 3-1 gewonnen van WHV, onze wedstrijd van volgende week is verplaatst dus we hebben een weekje rust ;) We gaan hard trainen zodat we er over twee weken weer tegenaan kunnen!